En la mesa redonda del INSTAWORLDBCN: Instagram, tendencias y técnicas

En el InstaWorldBCN: Instagram, tendències i tècniques

El miércoles 5 de marzo a las 19:30h. participaré de la mesa redonda que cierra el ciclo InstaWorldBCN en el Mobile World Centre. Haré una introducción acerca de la fotografía móvil, los principales conceptos y técnicas a tener en cuenta, así como un repaso de los diferentes estilos y tendencias actuales. La entrada es gratuita y el aforo limitado.

El proper dimecres 5 de març a les 19:30 acomiadem el cicle d’ activitats d’#instaworldbcn al @MW_Centre amb una taula rodona sobre fotografia mòbil: Instagram; tendències i tècniques.

@FernandoPrats – fotògraf i director creatiu d’ Estudi Prats – ens farà una petita introducció de la fotografia amb dispositius mòbils, des dels diferents estils i tendències fotogràfiques fins a un petit recorregut sobre composició i processat d’imatges.
@Tonivegara – instagramer especialitzat en street photography – ens explicarà, des de la seva experiència, com fer fotografies espontànies de qualitat a espais públics.
@Lauraponts – instagramer especialitzada en food photography – ens donarà uns consells bàsics per fotografiar el menjar i potenciar les seves qualitats.
@Nicanorgarcia_ – instagramer especialitzat en arquitectura – ens parlarà de la composició fotogràfica dins el marc de l’arquitectura urbana.

A l’acabar, els amics d’@Estrelladammcat ens convidaran a una cervesa ben fresca!

T’hi esperem!
Inscripcions GRATUÏTES

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s